Gemma Molera converteix la seva experiència amb el càncer en l'exposició 'Lung & Bones&#


D'esquerra a dreta, Carme Reverte, Gemma Molera i Helena Minuesa

L'artista Gemma Molera ha plasmat la seva experiència amb el càncer de pulmó a l'exposició 'Lung & Bones'. La responsable del servei educatiu de Museus de Sant Cugat, Helena Minuesa, visita l'espai 'Pinzellades culturals' acompanyada de Molera per conèixer com ha aprofitat la malaltia en el procés creatiu de les seves peces. Gemma Molera ha utilitzat elements orgànics com el cabell que li anava caient a causa de la quimioteràpia per incloure'ls en alguna pintura. 'Lung & Bones' es podrà visitar al claustró del Monestir fins el 28 de maig.Escolteu l'entrevista radiofònica a:

http://www.cugat.cat/diari/sons/128183/gemma-molera-converteix-la-seva-experiencia-amb-el-cancer-en-l_exposicio-_lung--bones_
#ràdiosantcugat #lungbones #museussantcugat

  • Facebook Reflection
  • Google+ Reflection