Gemma Molera


Divendres 5 de Maig, la Gemma Molera inaugurava la seva nova exposició al Claustró del Monestir.


Fa anys que conec a la Gemma i hem compartit experiències juntes que, sempre, d’una manera o una altra, ha plasmat en una obra d’art. Crec que és la seva manera de comunicar-se amb el seu entorn i d’entendre la vida.


No és fàcil viure en un mon frenètic on diàriament has de demostrar i demostrar-te que ets capaç de ser tot allò que el teu entorn espera de tu. Un món on, EL TINC, val més que, EL SÓC. I tu? Tens l’entorn que esperaves i el món del què t’agradaria formar part? Ets el que tens o tens els que ets?


LUNG & BONES, la nova obra de la Gemma, és una oportunitat per reflexionar sobre la vida per a tots aquells que aneu a veure-la. Ella parla de la seva experiència amb la malaltia, un carcinoma de pulmó esquerre amb metàstasis als ossos, diagnosticat el 20 de Maig del 2015. Veient l’obra connecto amb la malaltia i com l'ha viscut la Gemma, un camí dur que té la sort de poder compartir amb els seus quatre amors, el seu marit i les seves filles, i tota aquella gent la l’estima.


Val la pena veure l’exposició i llegir el text escrit per ella mateixa on en un dels paràgrafs diu, "Descobreixo que tinc un projecte clar per anar al taller...". Per la Gemma, el taller torna a ser, com sempre ha estat, l’espai on dóna sentit a la seva vida, i amb aquesta exposició ens permet fer-nos conscients que la vida no és eterna, per ningú, i que aquesta té un sentit... VIURE-LA conscientment.


Gemma, sortosa de poder compartir moments amb tu. Gràcies per fer-me sentir tant veient-te a través dels teus quadres. I sí, HO ACONSEGUIREM, Gemma.

 

Gràcies, Sílvia, per aquestes paraules tan sinceres i que traspassen tanta llum!


  • Facebook Reflection
  • Google+ Reflection