Exposició a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell

Aquesta mostra que presentem avui és gràcies a la idea de la Montserrat Senserrich i d’Àngels Sierra, que em van oferir la possibilitat de fer una exposició de gravats i encàustiques a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell entorn a la meva trajectòria com a gravadora i artista al llarg dels anys.

L’Anna Vilarrúbuias i en Xavier Garriga (professors de l’Escola Illa) s’han ofert a comissariar la mostra i fer una petita selecció dels meus treballs. Per a mi ha estat tot un plaer i una aventura molt gratificant, veure com els meus companys de feina i amics, tots estaven disposats a col·laborar i fer possible aquesta exposició. Amics com en Jordi Junyent i la Maria Moncal que també han participat en el muntatge..


Moltíssimes gràcies a tots ells i la l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell per haver fet possible aquest projecte.#expo #sabadell #embolcalls

  • Facebook Reflection
  • Google+ Reflection