Featured Posts

"Puntades", inauguració Lung & Bones

May 9, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

May 8, 2017

May 5, 2017

October 11, 2014

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us

Exposició a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell

September 29, 2015

Aquesta mostra que presentem avui és gràcies a la idea de la Montserrat Senserrich i d’Àngels Sierra, que  em van oferir la possibilitat de fer una exposició de gravats i encàustiques a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell entorn a la meva trajectòria com a gravadora i artista al llarg dels anys.

L’Anna Vilarrúbuias i en Xavier Garriga (professors de l’Escola Illa) s’han ofert a comissariar la mostra i fer una petita selecció dels meus treballs.  Per a mi ha estat tot un plaer i una aventura molt gratificant, veure com els meus companys de feina i amics, tots estaven disposats a col·laborar i fer possible aquesta exposició. Amics com en Jordi Junyent i la Maria Moncal que també han participat en el muntatge..

 

Moltíssimes gràcies a tots ells i la l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell per haver fet possible aquest projecte.

 

                                    

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Reflection
  • Google+ Reflection

Web de G e m m a   M o l e r a,  creada amb la col·laboració de Mar Vidal Molera.

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • B-Pinterest